We hopen niet dat je het meemaakt, maar is er de kans dat het zal gebeuren. En wanneer het gebeurt, zal je je niet meer veilig voelen in je eigen woning. Een inbraak kan namelijk enorme gevolgen hebben, je bent je spullen kwijt en waarschijnlijk zal je er ook emotionele schade aan hebben. Daarom is het verstandig om een bezoekje van de slotenmaker in te plannen, de slotenmaker zal bij jou op locatie komen en je sloten vervangen wanneer nodig. We vertellen je in dit artikel waar je rekening mee moet houden en welke voordelen het inschakelen van een slotenmaker met zich mee brengt. Slotenmaker Eindhoven geeft je hier gratis advies over.

Inbraak voorkomen.

Voorkomen is beter dan herstellen, veel mensen denken dat het inschakelen van een slotenmaker veel kosten met zich mee brengt maar dat valt eigelijk best wel mee. Misschien ben je verzekerd tegen inbraak, maar wist je dat verzekeraars geen vergoeding geven als je woning heel “inbraakgevoelig” is? Vervang daarom na de verhuizing nieuwe sloten om zo een inbraak te voorkomen, je maakt het inbrekers wel erg makkelijk als je een slecht slot hebt geinstalleerd. We raden je aan om sloten te gebruiken die een keurmerk van SKG hebben, deze sloten zijn effectief en zijn gekeurd door de politie. Ze maken het inbrekers namelijk moeilijk, de sloten zijn veel steviger dan sloten die geen SKG keurmerk hebben.

Nieuwe sloten laten plaatsen.

Is de advies van de slotenmaker om nieuwe sloten te plaatsen? Volg dan ook altijd het advies van de slotenmaker, de slotenmaker is namelijk opgeleid en zal deze advies niet zomaar geven. Je kunt het vergelijken met een investering in je woning, hoe erg zou het zijn om thuis te komen om dan vervolgens te zien dat alles overhoop is gehaald en je kostbare eigendommen zijn meegenomen? Geef inbrekers geen kans en laat nieuwe sloten plaatsen.

Slotenmaker nodig bij spoed?

Is het een spoedgeval en heb je snel een slotenmaker nodig? Geen zorgen, want je kunt bij deze slotenmaker 24 uur per dag terecht. Heel handig, stel dat je je sleutels kwijt bent, of buitengesloten bent. Je kunt gewoon contact opnemen met de slotenmaker via de website en zij zullen binnen 20 minuten al bij jouw op locatie zijn. Het deur forceren of openbreken is niet nodig, want de slotenmaker heeft speciale gereedschap en apparatuur bij zich om snel de deur te openen. Wist je dat de slotenmaker ook noodoplossingen (ook wel noodafsluitingen genoemd) biedt? Dat houdt in dat de slotenmaker na een inbraak de woning snel weer inbraakveilig maakt. Geef inbrekers geen kans.

Transparante werkwijze.

Natuurlijk wil je weten wat de tarieven van de slotenmaker zijn, gelukkig kun je dat telefonisch allemaal bespreken. Zo zul je niet voor verwachtingen staan, de slotenmaker staat je graag te woord – leg de slotenmaker uit wat er aan de hand is en welke sloten je geinstalleerd hebt. De slotenmaker kan je vooraf al een schatting geven van de eventuele kosten.

Call Now Button