Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Drechtsteden verhuist senioren tegen een lage prijs.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing nodig bijvoorbeeld voor een verhuizing naar Rotterdam? Bij het verhuizen van senioren komt er speciale zorg kijken. Vaak zijn er spullen aanwezig met veel emotionele waarde. Deze moeten dan ook met de grootst mogelijke zorg overgebracht worden naar het nieuwe adres. Daarnaast is het zo dat het verhuizen op oudere leeftijd lang niet altijd een vrijwillige keuze is. Wanneer iemand moet verhuizen naar een verzorgingstehuis, dan is het in de meeste gevallen nodig een aanzienlijk deel van de inboedel achter te laten. Eenvoudigweg omdat de nieuwe kamer of aanleunwoning te klein is om voor alle meubelen een goede plek te vinden.

Daarom zorgen wij voor speciale hulp bij de verhuizing van senioren. Wij begrijpen deze doelgroep en kunnen hier heel goed op inspelen dankzij onze jarenlange ervaring.

Seniorenverhuizing

Specialist in seniorenverhuizingen

Bij een seniorenverhuizing is er vaak sprake van bewoners die minder flexibel zijn. Hierdoor zijn in de meeste gevallen de bewoners van het pand niet meer in staat om zelf werkzaamheden te verrichten met betrekking tot de verhuizing. Onze medewerkers zijn zo opgeleid dat zij hier goed mee kunnen omgaan en nemen u deze zorg graag, in samen spraak met u, uit handen. Wij helpen u graag met senioren verhuizen. Zo verloopt de stressvolle periode van een verhuizing een stuk soepeler, omdat we met u meedenken en helpen bij uw behoeften. De verhuizers zijn met name werkzaam in het zuidwestelijke gedeelte van het land; van Utrecht tot Den Haag en van Rotterdam tot Ridderkerk, wij staan voor u klaar.

Wij verhuizen ouderen en senioren in onder andere de volgende steden. Staat uw woonplaats er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden van onze verhuizers. We helpen u graag en proberen altijd met u mee te denken en te zorgen voor de best passende oplossing.

   • Den Haag
   • Rotterdam
   • Dordrecht
   • Zwijndrecht
   • Barendrecht
   • Breda
   • Roosendaal
   • Utrecht

Hulp bij verhuizing senioren

Met onze senioren verhuisservice bent u verzekerd van de beste zorg. Een verhuizing is voor iedereen een periode van veel geregel. Het is zowel fysiek als emotioneel een periode die veel van je vraagt. Daarom helpen wij u graag bij het complete traject, van inpakken en vervoeren tot het uitpakken. En wilt u ook graag dat dit gedaan wordt door een specialist die ook ervaring heeft bij het verhuizen van senioren? Vraag bij ons een offerte aan. U kunt sowieso rekenen op 10% korting voor elke seniorenverhuizing.

Korting

Omdat wij ons realiseren dat de ouderen in onze samenleving het niet altijd zo breed hebben, geven wij altijd 10% korting op een seniorenverhuizing! Verhuizen wordt dus nog goedkoper dan het al was.

Ook voor studenten die op kamers gaan, of gedurende hun studie willen verhuizen, hebben we aantrekkelijke tarieven. Informeer naar de mogelijkheden of lees meer over onze speciale studenten verhuisservice.

Beelden van een seniorenverhuizing

Wij werken Landelijk

Verhuisbedrijf door heel Nederland

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 - 0653163

Daarom kiest u voor ons

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call Now Button