Particuliere verhuizing

Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in zowel grote als kleine verhuizingen.

Particulier verhuizen

U wilt verhuizen, maar ook een goede verhuisservice? Wij werken met ervaren en goed opgeleide verhuizers. Ook beschikken wij over professioneel verhuismateriaal en moderne verhuiswagens. Onze verhuiswagens zijn allemaal uitgevoerd met een laadklep en hebben standaard; verhuisdekens, hondjes, steekwagens en andere verhuismaterialen aan boord. U zit bij ons niet vast aan vooraf gemaakte prijsafspraken, u rekent slechts het aantal gewerkte uren af. Ook voor een zakelijke– of spoedverhuizing zit u bij ons goed.

Kleine en grote verhuizingen

Als verhuisbedrijf beseffen we als geen ander hoe groot de verschillen tussen verhuizingen kunnen zijn. Een particuliere verhuizing vanuit een appartement zal niet evenveel tijd als een verhuizing vanuit een ruime vrijstaande woning kosten. Voor elke type verhuizing, klein of groot, bieden wij kwalitatieve hulp. Onze goedkope verhuizers werken op uurbasis en bieden daarmee te allen tijde een eerlijke prijs.

verhuizen

Een complete particuliere verhuizing all-inclusief kan bij ons al vanaf €239,- En dat is inclusief BTW. Een professionele verhuisservice voor een eerlijke en betaalbare prijs. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Verhuizen in Dordrecht en Den Haag

Bij Verhuisbedrijf Drechtsteden zit u goed voor zowel kleine als grote verhuizingen. Onze prijs is uiterst scherp, maar we leveren snel en zorgvuldig werk. Onze standplaatsen zijn Dordrecht en Den Haag. Ook in de volgende regio’s zijn we veelvuldig aan het helpen met verhuizen:

  • Zwijndrecht
  • Barendrecht
  • Roosendaal
  • Breda
  • Rotterdam

Contact opnemen

Wilt u goedkoop verhuizen, dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van Verhuisbedrijf Drechtsteden door te bellen naar 085-0653163. Onze collega’s staan u graag te woord en zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zondag van 9.00 tot 22.00. U kunt ook een mail sturen naar info@verhuisbedrijfdrechtsteden.nl voor meer informatie en advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Wij werken Landelijk

Verhuisbedrijf door heel Nederland

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 - 0653163

Daarom kiest u voor ons

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Call Now Button