Verhuisdiensten

Verhuisbedrijf Drechtsteden is er voor alle soorten verhuizingen. Bekijk hier onze verhuisdiensten.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing komt er vaak heel veel kijken. Vaak zijn er spullen aanwezig met veel emotionele waarde deze moeten dan ook met de grootst mogelijke zorg overgebracht worden naar het nieuwe adres. Verhuizen op oudere leeftijd is lang niet altijd een vrijwillige keuze. Wij staan als goedkoop verhuisbedrijf voor u klaar!

zakelijk verhuizen

Zakelijk verhuizen

Wij zorgen voor een zorgeloze en prettige zakelijke verhuizing. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs? Onze verhuizers werken hard, snel en zorgvuldig. Van Dordrecht tot Roosendaal en van Breda tot Den Haag. Wij zijn het goedkoopste verhuisbedrijf van heel Nederland!

Spoedverhuizing

Spoedverhuizing

Woont u in een van de Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht), Roosendaal, Breda, Den Haag of Rotterdam en omgeving? Dan kunnen wij u vaak dezelfde dag nog van dienst zijn. Wij staan paraat voor een spoedverhuizing. En dat zonder extra kosten! Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuizing direct kan worden ingepland.

particulier verhuizen

Particulier verhuizen

Verhuisbedrijf Drechtsteden is gespecialiseerd in zowel grote als kleine verhuizingen of transporten, maar kan u ook van dienst zijn met internationale verhuizingen. Zoals u van ons mag verwachten zijn al onze verhuizers professioneel opgeleid om uw verhuizing tot een goed eind te brengen.

Student verhuisservice

Student verhuisservice

Bij verhuisbedrijf Drechtsteden kunt u ook als student terecht. Hiervoor hebben wij een aantrekkelijke studenten prijs gemaakt. Dus mocht je in een andere stad gaan studeren of afgestudeerd zijn, verhuizen wij u graag naar uw nieuwe kamer of huis. Ons verhuisteam bestaat uit vakkundige, hardwerkende en ervaren mannen.

Sjouwhulp

Sjouwhulp

U besluit zelf een busje te huren om uw verhuizing uit te voeren, want u heeft niet een heel verhuisbedrijf nodig? Maar u kunt wel wat hulp gebruiken met het vervoeren van uw zware meubelen en uw witgoed? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Onze goedkope verhuizers bieden u graag sjouwhulp en voorzien u van advies om efficiënt uw spullen te verhuizen.

Call Now Button