Verhuisbedrijf Utrecht

Onze verhuizers transporteren uw inboedel met de beste zorg en transport.

Verhuisbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar Verhuisbedrijf Utrecht? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Verhuisbedrijf Drechtsteden heeft jarenlange ervaring in het verhuizen van zowel bedrijven als particulieren en neemt u dan ook al het werk uit handen tijdens de verhuizing. Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie. Verhuizen in regio Utrecht is nog nooit zo makkelijk geweest met Verhuisbedrijf Utrecht!

Verhuizen in Utrecht
Voor verhuizers is elke stad anders. Utrecht is een grote stad, waar rekening gehouden moet worden met parkeerzones, studenten die af en aan fietsen en natuurlijk regels en vergunningen. Dankzij de jarenlange ervaring van Verhuisbedrijf Drechtsteden, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij regelen alles voor u. Naast elke stad, is ook elk huis anders. Dat begrijpen wij maar al te goed. Een appartement is anders (en vaak minder werk) dan een grote villa waar u met uw hele familie heeft gewoond. Daarom betaalt u bij ons per uur. Zo betaalt u nooit teveel en weet u waar u aan toe bent.

Verhuisbedrijf Utrecht

Studenten verhuisservice
Naast particulieren en bedrijven, verhuizen wij ook studenten met onze speciale: studenten verhuisservice. Dus, woon je als student in Utrecht of ga je hier heen verhuizen? Neem dan contact op met deze verhuizers in Utrecht. Al vanaf 24,- euro per uur word je goed en zorgvuldig geholpen.

Zorg & Kwaliteit
Mensen hebben van verhuizers vaak het beeld dat ze lomp zijn. Dat zal in sommige gevallen wel kloppen, maar niet bij deze Utrechtse verhuizers. Ze behandelen uw inboedel met zorg en dankzij hun lange ervaring garanderen zij u zorgzaamheid en veiligheid als het gaat om het verhuizen van uw meubels en accessoires. U wilt op uw nieuwe woonadres natuurlijk ook weer genieten van uw eigen spulletjes.

U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een verhuizing in Utrecht. U kunt bellen naar: 085-0653163 of onderstaand contactformulier invullen. Een van onze collega’s neemt dan binnen 24 uur contact met u op. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar: info@verhuisbedrijfdrechtsteden.nl.

Ook dan wordt er binnen 24 uur gereageerd. Neem snel contact met ons op, wij helpen u graag met uw verhuizing in Utrecht!

Wij werken Landelijk

Verhuisbedrijf door heel Nederland

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 - 0653163

Daarom kiest u voor ons

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Call Now Button