Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuisbedrijf Rotterdam nodig? Schakel VDB in! Wij verzekeren een snelle en zorgvuldige werkwijze.

Vraag gratis en vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Verhuisbedrijf in Rotterdam

Ervaren, erkend en efficiënt Verhuisbedrijf Rotterdam nodig? Voor een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam kiest u voor Verhuisbedrijf Drechtsteden. Met ruim 7 jaar ervaring aan diverse verhuizingen, zowel zakelijk als particulier, weet u bij ons waar u aan toe bent. De beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Of het nou gaat om een kleine of juist grote verhuizing, wij bieden u efficiënte oplossingen op maat.

Verhuizen in of naar Rotterdam

Verhuizen kan een heel gedoe zijn. Spullen inpakken, financiële zaken rondom het oude en het nieuwe pand in orde maken, data plannen, noem maar op. En dan hebben we het nog niet eens over alle kostbare tijd die verloren gaat. Ons verhuisbedrijf in Rotterdam is daarop voorbereid en kan daarom de klus snel en soepel van u overnemen. Onze krachtpatsers brengen uw inboedel veilig en schadevrij naar het nieuwe adres. Daarbij houden ze altijd uw persoonlijke situatie in het oog en communiceren we voortdurend met u over de gang van zaken. U kunt dus met een gerust hart uw verhuizing aan ons overlaten.

Studentverhuizers

Daarnaast bieden wij een speciale studenten verhuisservice. Bent u student en momenteel wonend in Rotterdam of bent u van plan naar R’dam te verhuizen? Verhuisbedrijf Drechtsteden helpt graag bij de verhuizing! Wij zijn snel en zorgvuldig en dat tegen een zachte prijs (vanaf €24 per uur).

Verder kunt u bij ons terecht voor:

  • Spoedverhuizingen
  • Verhuizingen voor ouderen
  • In- en uitpakservice
  • Sjouwhulp
  • Bezorgservice
  • Zakelijke verhuizingen
Verhuisbedrijf Rotterdam

Offerte verhuisbedrijf Rotterdam

Wilt u graag ons verhuisbedrijf Rotterdam inschakelen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij maken dan een offerte op maat voor u. U kunt ons bereiken op 085-0653163. Wij zijn elke dag, dus ook in het weekend, telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 22:00 uur. Wilt u graag meer informatie en advies over onze werkwijze en/of service ontvangen? Vul dan het berichtenformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk.

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

Je naam *

Je e-mail *

Onderwerp *

Je bericht *