Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuisbedrijf Rotterdam nodig? Schakel VBD in! Wij verzekeren een snelle en zorgvuldige werkwijze voor uw verhuizing van en naar Rotterdam.

Verhuisbedrijf Rotterdam: Uw betrouwbare partner voor elke verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen vanuit of naar Rotterdam en wilt u zorgeloos en betaalbaar over naar uw nieuwe locatie? Met onze professionele verhuizers lukt dat gemakkelijk. Ons ervaren en betrouwbaar verhuisbedrijf geeft u de beschikking over voldoende dozen, verpakkingsmaterialen, personeel en vervoer om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. U gaat over, met al uw bezittingen, op de afgesproken dag en tijd. Daar heeft u verder geen omkijken meer naar. U kunt al uw wensen en voorkeuren met ons bespreken en wij werken volgens uw regels. Snel, deskundig en voor een zeer betaalbaar tarief. Wilt u meer weten over onze diensten of een verhuizing doorgeven? Bel dan nu met 085-0653163

Goedkoop verhuizen in Rotterdam

Verhuizen is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Daarom bieden wij als verhuisbedrijf in Rotterdam een goedkope verhuisservice zonder in te leveren op kwaliteit. Onze voordelige tarieven gecombineerd met een efficiënte aanpak maken ons tot het goedkoopste verhuisbedrijf in de regio. Ons team van professionele verhuizers zorgt ervoor dat uw inboedel veilig en snel naar de nieuwe locatie wordt overgebracht.

Wij zijn snel en zorgvuldig en dat tegen een zachte prijs (vanaf €29 per uur).

Erkende verhuizers voor uw gemoedsrust

Als erkende verhuisbedrijven weten we hoe belangrijk het is om uw eigendommen met zorg te behandelen. Onze opgeleide verhuizers zorgen ervoor dat alles van uw oude huis naar uw nieuwe huis wordt overgebracht met de grootst mogelijke zorg. Uw inboedel is bij ons verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade tijdens de verhuizing.

Verhuisbedrijf Rotterdam vrachtwagen

vinkParticulier & zakelijk
vinkSpoedverhuizingen
vinkTransportdiensten
vinkIn en uitpak service
vinkLosse sjouwhulp
vinkOntruimingen

Bel direct: 085-0653163

Modern en betaalbaar verhuizen met een Rotterdams verhuisbedrijf!

Onze verhuizers werken met moderne inpakmethodes en systemen. Hierdoor hoeft u bij het uitpakken en inrichten van uw nieuwe woning of bedrijfspand niets meer te zoeken. Ook hoeft u na een verhuizing met ons bedrijf niet meer zelf met dozen te sjouwen. Alles staat voor u klaar, precies op de plek waar het hoort. Wilt u ook van onze verhuizers gebruik maken bij het uitpakken? Ook het uitpakken van uw dozen en het inrichten op uw nieuwe locatie doen onze verhuizers graag. U kunt al uw voorkeuren doorgeven aan onze experts. Wij bieden u zekerheid en service voor vaste lage tarieven. Zodra u in de planning staat bij Verhuisbedrijf Rotterdam kunt u zorgeloos uw verhuizing tegemoet zien. Bent u student en momenteel wonend in Rotterdam of bent u van plan naar R’dam te verhuizen? Verhuisbedrijf Drechtsteden helpt graag bij de verhuizing!

Verder kunt u bij ons terecht voor:

 • Spoedverhuizingen
 • Verhuizingen voor ouderen
 • In- en uitpakservice
 • Sjouwhulp
 • Bezorgservice
 • Zakelijke verhuizingen

Verhuizen zonder extra kosten

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 – 0653163

Wij zijn ervaren verhuizers en verlenen onze klanten een goede en complete service. Hulpvaardigheid is voor onze medewerkers standaard en voor u bij de prijs inbegrepen. Niet voor niets zijn wij in de regio Rotterdam het meest bekende verhuisbedrijf. Onze goed onderhouden verhuiswagens hebben dan ook een zeer herkenbaar uiterlijk en zijn toegerust voor iedere gelegenheid. Al onze materialen mogen door onze klanten zonder extra kosten gewoon worden gebruikt. Dat geeft u de zekerheid van een vlotte, vakkundige en betaalbare verhuizing. Wilt u meer weten over onze accurate en klantvriendelijke verhuisservice? Voor Verhuisbedrijf Rotterdam is een goede en complete service de norm.

Voordelen van kiezen voor ons verhuisbedrijf

 • Ervaren personeel met ruime ervaring in verschillende verhuizingen
 • Complete verhuisservice, inclusief inpakken en uitpakken
 • Scherpe en voordelige tarieven voor elke verhuizing
 • Inboedel verzekerd voor een zorgeloze verhuiservaring
 • Efficiënte en professionele aanpak voor een snelle verhuizing

Waarom Rotterdam kiezen voor uw verhuizing

Rotterdam, met zijn dynamische omgeving en diverse gemeenschappen, is de perfecte plek voor zowel particulieren als bedrijven. Onze verhuizers zijn goed bekend in Rotterdam en omstreken, wat zorgt voor een vlotte verhuizing binnen deze bruisende stad.

Verhuizen in Rotterdam all-in

In onze moderne verhuiswagens hebben we altijd alle benodigdheden beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan zaken zoals verschillende formaten touw, verpakkingsmateriaal(ook voor breekbare spullen) en verhuisdekens. Ook gereedschappen voor het loskoppelen van uw keuken apparatuur en wasmachine horen bij onze uitrusting. Met onze steekwagens, verhuisdekens en zelfs een bench voor uw huisdieren, zijn we toegerust voor iedere job. Hierdoor zijn we dan ook in staat om praktisch iedere verhuizing all-in uit te voeren. U hoeft dus meestal geen andere bedrijven in te schakelen. Voor ons verhuisbedrijf is hulpvaardigheid vanzelfsprekend.

Verhuisbedrijf Rotterdam in de praktijk

Onze verhuizers hebben een ruime ervaring met inpakken, ontpakken en het vervoeren van inboedels, meubels en apparatuur. Wij zijn snel, handig en altijd prima voorbereid. Uw verhuizing wordt namelijk van tevoren goed ingepland. Daarom bezoeken onze experts u altijd eerst, bij u op locatie. Hierbij worden, samen met u, de te verhuizen spullen bekeken en al uw voorkeuren en wensen komen aan bod. Door onze jarenlange ervaring in de praktijk kunnen onze verhuisexperts u precies vertellen wat er nodig is om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. U krijgt van onze vriendelijke verhuizers een adequate inschatting en een duidelijke offerte. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Ziet u een beetje op tegen de verhuizing? Met ons ervaren verhuisbedrijf vallen verhuizingen altijd mee.

Diensten voor particuliere en zakelijke verhuizingen

Of het nu gaat om particuliere verhuizingen of zakelijke verhuizingen, wij zijn op beide markten thuis. Onze ruime ervaring in diverse verhuizingen, van kleine verhuizingen tot complete verhuizingen, stelt ons in staat om aan al uw wensen te voldoen. Wij gebruiken professioneel verhuismateriaal voor het veilig transporteren van grote objecten en meubels.

Speciale verhuisservices

Naast de standaard verhuisservices bieden wij ook speciale diensten aan, zoals het huren van een verhuislift voor grote spullen, en student verhuizers voor een meer budgetvriendelijke optie. Onze verhuisliften zijn ideaal voor het verplaatsen van grote objecten in de wijde omgeving van Rotterdam.

Verhuislift huren: Voor grote spullen en grote objecten

Heeft u grote meubels of andere grote spullen die u veilig naar uw nieuwe huis wilt verplaatsen? Overweeg dan onze verhuislift te huren. Met onze verhuislift in Rotterdam wordt het verhuizen van grote objecten een fluitje van een cent. Onze ervaren personeel weet precies hoe ze efficiënt en veilig met uw inboedel om moeten gaan.

Snelle en systematische verhuizingen

Door onze vaste lage verhuistarieven zijn wij in Rotterdam en omgeving een bekende naam. Niet zonder reden, want veel Rotterdammers maken van onze diensten gebruik. Natuurlijk kunt u ook voor verhuizingen met spoed, ontruimingen of zelfs internationale verhuizingen altijd een beroep op ons doen. Houdt u van duidelijke prijzen en voordelige tarieven? Onze deskundige, snelle en systematische verhuismethode zal u dan zeker bevallen. Heeft u een vraagje of wilt u meer informatie? U mag altijd contact met ons opnemen.

De vriendelijke en hulpvaardige experts van Verhuisbedrijf Rotterdam staan voor u klaar. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte afgestemd op uw persoonlijke situatie? U kunt ons gewoon bellen op telefoonnummer 085-0653163. Verhuizen is ons vak en we nemen u alle taken uit handen, betaalbaar en snel.

Verhuisbedrijf Rotterdam
vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Offerte verhuisbedrijf Rotterdam

Wilt u graag ons verhuisbedrijf Rotterdam inschakelen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij maken dan een offerte op maat voor u. U kunt ons bereiken op 085-0653163. Wij zijn elke dag, dus ook in het weekend, telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 22:00 uur. Wilt u graag meer informatie en advies over onze werkwijze en/of service ontvangen? Vul dan het berichtenformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk.

Mede dankzij onze werkzaamheden als verhuisbedrijf Rotterdam, kunnen wij tegen goedkope tarieven verhuizingen uitvoeren. Wij houden ons bezig met lage prijzen voor onze klanten en niet met marketing of grote winsten. Door voordelig te zijn, en het aanbieden van goedkope verhuizingen in Rotterdam zijn we gegroeid tot een van de grotere verhuisbedrijven in Rotterdam. Dit hebben we te danken aan de mond-tot-mond reclame die onze tevreden klanten over ons maken.

Een eerlijk verhuisbedrijf in Rotterdam nodig?

Onze grote team van verhuizers helpen u graag met uw verhuizing naar of van Rotterdam. U kunt rekenen op enthousisate verhuizers die ervoor zorgen dat uw verhuizing soepel en snel zal verlopen. We hebben veel ervaring opgedaan als de nummer 1 verhuizer in Rotterdam.

Hulp bij verhuizen Rotterdam?
Als u hulp nodig heeft met uw verhuizing zit u bij verhuisbedrijf Drechtsteden in ieder geval goed. We leveren kwaliteit boven kwantiteit en mede dankzij de zeer concurrerende prijs die we hanteren kunnen we u beloven dat uw verhuizing van of naar Rotterdam niet veel geld zal gaan kosten.

Professionele verhuizers

We hecten veel waarde aan professionaliteit van onze verhuisservice, zo werken we alleen met goed opgeleide verhuizers en maken we gebruik van professioneel verhuismateriaal. De mate van klanttevredenheid vinden we belangrijk, dat zien we terug in de reviews die klanten over ons schrijven op het internet.

Een passie voor verhuizen

We hebben jonge medewerkers in dienst die als student compleet worden opgeleid als echte deskundige verhuizers. U kunt er zo zeker van zijn dat uw bezittingen 100% veilig worden verhuist. Naast de opleiding leren wij onze medewerkers dat zij efficient moeten omgaan met de beschikbare tijd. Zo zijn de verhuizers minder lang bezig wat uiteidenlijk resulteert in lagere kosten voor de klant.

Zo hebben we als verhuisbedrijf Rotterdam lage kosten, flexibele medewerkers en worden uw bezittingen efficient en soepel verhuist

Gebruik van verhuisliften en apparatuur voor de verhuizing

Voor een verhuizing in Rotterdam komt het regelmatig voor dat het verhuizen van meubels en andere grote voorwerpen niet via de trap lukt. Als dat het geval is, is een verhuislift meestal de perfecte oplossing. Onze verhuisservice maakt gebruik van deze verhuisliften en met deze gemotoriseerde hulpmiddel zal de verhuizing een stuk makkelijker verlopen.

Wij werken Landelijk

Verhuisbedrijf door heel Nederland

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 - 0653163

Daarom kiest u voor ons

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf?
Verhuizen kost veel tijd, moeite, geld en energie. De hulp van een verhuisbedrijf maakt het verhuizen een stuk aangenamer. Wij helpen u met het in- en uitpakken, eventueel verzorgen van een verhuislift, transport en het opleverklaar maken van uw vorige woning. Met een verhuisbedrijf verhuist u snel en vakkundig. Dit doet u altijd tegen de scherpste prijzen. Verder is het voor uw lichamelijke gezondheid beter om niet alles zelf te sjouwen. Laat alle witgoed en zware meubels maar aan ons over! Wij transporteren dat in no-time. Verder kunt u ook uitgaan van ervaren, professionele verhuizers die dagelijks verhuizingen verzorgen in Rotterdam en omgeving. Ons team is vakkundig, voorzichtig en snel. Met ons hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw verhuizing.
Hoe bereken ik de kosten voor een verhuisbedrijf?
De kosten voor een verhuisbedrijf hangen van verschillende factoren af. Afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen is het mogelijk om een duidelijk kostenoverzicht te geven. Het is maatwerk, dus de totale kosten van een verhuizing wordt samengesteld door verschillende factoren. Gebruikt u een verhuislift en/of verhuiswagen. Woont u in een gezinswoning of flat? Is er een lift aanwezig in uw flat? Gaat u gebruik maken van onze materialen? Hoeveel manuren etc. Het ligt dus aan uw wensen en eisen. U kunt altijd een offerte aanvragen om een beeld te krijgen van de kosten voor een verhuisbedrijf. U kunt ons ook altijd bellen voor meer info of vragen.
Welke voordelen heeft een verhuisbedrijf?
Met een verhuisbedrijf bespaart u een hoop ellende tegen lage kosten. Er zijn weinig mensen die van een verhuizing echt genieten. De meeste mensen willen dat het zo snel mogelijk voorbij is. Wanneer het tijd is om te verhuizen, is het tijd om keuzes te maken. Schakelt u wel of niet een verhuisbedrijf in? De kosten worden vaak als hoog ingeschat, maar in realiteit valt dit reuze mee. Twijfel dus niet om een offerte op te vragen. Het is de stressvermindering waard. Dat is wat al onze klanten aangeven. Een verhuizing was nog nooit zo makkelijk en fijn geweest. Onze experts weten hoe ze alles moet inpakken en hoe ze met kwetsbare goederen omgaan. Witgoed en zware meubels is geen moeite voor ons. Als u minder zorgen wilt, is een verhuisbedrijf zeker aangeraden!
Wat kost een verhuizer per uur?
Bij een minimum van 3 uur is het €24 per p/uur.
Kan ik ook gebruik maken van een verhuislift?
Op aanvraag verzorgen wij ook verhuisliften.
Wat moet ik regelen na de verhuizing?
We hebben voor uw gemak een checklist samengesteld:

Fiscale zaken regelen
Geef uw nieuwe adres door aan verschillende instanties
Schrijf u in bij uw nieuwe gemeente
Schrijf u in bij een nieuwe dokter en tandarts
Zorg ervoor dat u nieuwe contracten afsluit voor uw water, licht, gas, televisie, telefoon en internet
Zorg ervoor dat al uw verzekeringen op orde zijn

Wat kost een studenten verhuis service?
Je kan als snel aan hoge prijzen denken, maar vaak valt het enorm mee. De kosten liggen aan een aantal factoren zoals of er een verhuislift of verhuiswagen gebruikt wordt. Woont u in een gezinswoning of flat? Is er een lift aanwezig in uw flat? Gaat u gebruik maken van onze materialen? Hoeveel manuren etc. Het ligt dus aan uw wensen en eisen. U kunt altijd een offerte aanvragen om een beeld te krijgen van de kosten voor een verhuisbedrijf. U kunt ons ook altijd bellen voor meer info of vragen.
Wanneer kan de verhuizing worden gepland?
Dit ligt aan de planning en aan uw wensen en eisen. Uiteraard is het altijd mogelijk om een spoedverhuizing te doen. Contacteer ons als u hier meer vragen over heeft. Wel kunnen wij u verzekeren dat het op korte termijn kan en dat wij geen lange wachttijden hebben.
Hoe snel kan ik een offerte krijgen?
Meestal krijgt u binnen 3 uur een offerte binnen van ons.
Wat zit er inbegrepen bij de student verhuis service?
Dit ligt aan uw wensen en eisen. Ingeval u in een flat woont en een verhuislift nodig hebt dan kunnen we dat regelen. Je kunt altijd een offerte aanvragen en zo snel mogelijk een antwoord krijgen. Snelle verhuisservice kan een essentiële rol spelen bij studenten. Je moet misschien snel verhuizen, omdat het nieuwe studiejaar of semester begint. Wij streven er naar om tijdens jouw verhuizing alles voor je te regelen, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Wij zijn op alles voorbereid en doen ons uiterste best om het proces soepel en vlot te laten verlopen zodat je als student snel de rust terug hebt die je voor de voortgang van je studie nodig hebt.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Call Now Button