Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuisbedrijf in Rotterdam nodig? Wij verzekeren een snelle en zorgvuldige werkwijze.

Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuisbedrijf Rotterdam nodig? Voor een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam kiest u voor Verhuisbedrijf Drechtsteden. Met ruim 7 jaar ervaring aan diverse verhuizingen, zowel zakelijk als particulier, weet u bij ons waar u aan toe bent. De beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Of het nou gaat om een kleine of juist grote verhuizing, wij bieden u efficiënte oplossingen op maat.

Verhuizen in Rotterdam

Verhuizen kan een heel gedoe zijn. Spullen inpakken, financiële zaken rondom het oude en het nieuwe pand in orde maken, data plannen, noem maar op. En dan hebben we het nog niet eens over alle kostbare tijd die verloren gaat. Ons verhuisbedrijf rotterdam is daarop voorbereid en kan daarom de klus snel en soepel van u overnemen. Onze krachtpatsers brengen uw inboedel veilig en schadevrij naar het nieuwe adres. Daarbij houden ze altijd uw persoonlijke situatie in het oog en communiceren we voortdurend met u over de gang van zaken. U kunt dus met een gerust hart uw verhuizing aan ons overlaten.

Daarnaast bieden wij een speciale studenten verhuisservice. Ben je als student momenteel wonend in Rotterdam of ben je van plan naar Rotterdam te verhuizen? Onze goedkope verhuizers in Rotterdam helpen je graag! Wij zijn snel en zorgvuldig en dat tegen een zachte prijs (vanaf €24 per uur).

Verder kunt u bij ons terecht voor:

  • Spoedverhuizingen
  • Verhuizingen voor ouderen
  • In- en uitpakservice
  • Sjouwhulp
  • Bezorgservice
  • Zakelijke verhuizingen
Verhuisbedrijf Rotterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor een verhuizing in Rotterdam aanvragen. Wij maken dan een offerte op maat voor u. U kunt ons bereiken op 085-0653163. Wij zijn elke dag, dus ook in het weekend, telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 22:00 uur. U kunt ook het berichtenformulier invullen of een mail sturen voor meer informatie en advies. Wij helpen u dan zo snel mogelijk.

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

Je naam *

Je e-mail *

Onderwerp *

Je bericht *

Vraag gratis en vrijblijvend een scherpe offerte aan.