Verhuisbedrijf Breda

Schakel ons in als verhuisbedrijf Breda. Service staat bij ons op 1. Wij transporteren uw inboedel met zorg, werken snel en zijn zéér voordelig!

Vraag direct een gratis offerte aan!

Verhuisbedrijf Breda: Uw betrouwbare partner voor een zorgeloze verhuizing

Verhuisbedrijf Breda, onderdeel van verhuisbedrijf Drechtsteden, neemt alle stress en tijdrovende bezigheden rondom een verhuizing graag uit handen. Gaat u maar eens na hoeveel tijd we u besparen wanneer wij alles voor onze rekening nemen. Van het inpakken van de kleinste spulletjes tot het demonteren en sjouwen van uw meubels en witgoed, wij zorgen voor een schadevrij transport van al uw inboedel van en naar de regio Breda.

Dankzij onze jarenlange ervaring en het werken volgens een vaste structuur en een goede logistieke planning, voeren we elke verhuizing snel en soepel uit. We hebben een aantal sterke verhuizers in dienst die bovendien erg vriendelijk zijn en altijd oog hebben voor uw situatie. Uw tevredenheid is voor ons namelijk de belangrijkste factor. Daarom hanteren we een 100% tevredenheidsgarantie. Zo verhuist u altijd met een prettig gevoel.

Verhuisdiensten

Verhuisbedrijf Drechtsteden verzorgt meerdere verhuisdiensten. U kunt ons inschakelen voor de volgende verhuizingen:

 • Particulier verhuizen
 • Zakelijk verhuizen
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Ontruiming
 • Sjouwhulp

Uw particuliere verhuizing in goede handen

Bij Verhuisbedrijf Drechtsteden, uw allround verhuisbedrijf in Breda en omstreken, begrijpen we dat een particuliere verhuizing een grote stap is. Of u nu verhuist binnen Noord-Brabant of daarbuiten, onze ervaren verhuizers staan klaar om uw verhuizing snel en efficiënt te laten verlopen. Met jarenlange ervaring in zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen, kunt u erop vertrouwen dat uw inboedel in goede handen is.

Verhuisbedrijf Breda

Verhuizen in of naar Breda

Of het nu dus een zakelijke verhuizing betreft of een particuliere overgang, wij zijn het verhuisbedrijf van uw keuze. Of u nu in of naar Breda wilt verhuizen, verhuisbedrijf Drechtsteden staat voor u klaar. Spoedklus? Geen enkel probleem. Onze flexibele mensen helpen u graag. We beschikken over het juiste materieel zodat het transport soepel en veilig verloopt. Elke verhuizing een succes.

Complete verhuizing zonder zorgen

Een complete verhuizing vereist meer dan alleen het transporteren van spullen. Daarom bieden wij bij Verhuisbedrijf Drechtsteden in Breda een uitgebreid scala aan verhuisdiensten. Van het inpakken en uitpakken van uw inboedel tot het demonteren en monteren van meubelstukken, onze verhuizers nemen alle zorgen uit handen. Wilt u zelf inpakken? Maak gebruik van onze kwalitatieve verhuisdozen en verhuismaterialen.

Verhuizen met de juiste voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onze experts adviseren u graag over de beste aanpak voor uw verhuizing. Van het plannen van de verhuisdatum tot het organiseren van een verhuisteam dat aansluit bij uw wensen. Uw verhuizing in Breda of daarbuiten wordt met zorg en aandacht voorbereid.

Waarom kiezen voor verhuisbedrijf Drechtsteden?

 • Jarenlange ervaring: Ons team van verhuizers in Breda heeft ruime ervaring in het verzorgen van zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen.
 • Allround service: Van inpakken tot montage, en van transport tot opslag – wij bieden een complete verhuisservice.
 • Extra diensten: Naast de standaard verhuisdiensten bieden we ook extra services zoals het huren van een verhuislift of het aanvragen van de benodigde vergunningen.
 • Vrijblijvende offerte: Wij bieden een vrijblijvende offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Offerte verhuisbedrijf Breda

Mogen wij uw partner als verhuisbedrijf Breda zijn? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact op via 085-0653163. Elke dag bereikbaar tussen 09:00 en 22:00, ook in het weekend. Wij bieden u de kwaliteit en zorgzaamheid die u nergens anders in Breda kunt vinden. En dat tegen een zeer scherp tarief (al vanaf €29,- per uur)! Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie of advies over bijvoorbeeld onze service? Vul dan het berichtenformulier op deze pagina in en wij geven zo spoedig mogelijk reactie.

Wij werken Landelijk

Verhuisbedrijf door heel Nederland

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 - 0653163

Daarom kiest u voor ons

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom zou u een verhuisbedrijf inhuren?
Een verhuizing is een stressvolle zaak, dus het is geen wonder dat u een verhuisbedrijf zou willen inhuren om de stress een beetje weg te nemen. Het inschakelen van een verhuisbedrijf kost niet veel geld voor de diensten die u krijgt. Wij helpen u met in en uitpakken, sjouwen van witgoed en zwaar meubilair, regelen alles voor u van verhuislift tot transport en nog veel meer. Ook zorgen wij ervoor dat uw oude woning opleverklaar is. Verhuizen is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest.
Wat zijn de kosten?

Dit kunnen wij niet zeggen. We kunnen dit wel zeggen als u een offerte aanvraagt met uw wensen en eisen vermeld. Het is immers maatwerk en hangt af van verschillende factoren. Wel kunnen wij zeggen dat de prijzen vaak meevallen met wat de klant in eerste instantie verwacht. Vul nu de offerte in als u de kosten wilt weten.

Welke voordelen heeft een verhuisbedrijf?
Er zijn veel voordelen aan het inhuren van een verhuisbedrijf. Ten eerste zorgt het voor een verhuizing zonder stress, energie en moeite. Alles wordt namelijk voor u gedaan en geregeld. Inpakpapier nodig? We got it! Verhuislift? No problem! Onze experts weten hoe ze alles moet inpakken en hoe ze met kwetsbare goederen omgaan. Witgoed en zware meubels is geen moeite voor ons. Een verhuisbedrijf is aangeraden als u een moeiteloze verhuizing wilt.
Wat kosten jullie diensten per uur?
Bij een minimum van 3 uur is het €24 per p/uur.
Regelen jullie ook de verhuislift?
Jazeker, als de klant dit aangeeft, regelen wij het voor de dag van verhuizing.
Wat moet ik regelen na de verhuizing?
We hebben voor uw gemak een checklist gemaakt:

Fiscale zaken regelen
Geef uw nieuwe adres door aan verschillende instanties
Schrijf u in bij uw nieuwe gemeente
Schrijf u in bij een nieuwe dokter en tandarts
Zorg ervoor dat u nieuwe contracten afsluit voor uw water, licht, gas, televisie, telefoon en internet
Zorg ervoor dat al uw verzekeringen in orde zijn

Wat kost een studenten verhuis service?
Denk maar niet aan al te hoge tarieven. Het valt namelijk reuze mee! Wil je de kosten weten voor een studenten verhuis service? Vul dan de offerte in. Wel kunnen wij zeggen dat de kosten altijd veel lager liggen, dan de klant in eerste instantie denkt. U kunt ons ook altijd bellen voor meer info of vragen.
Wanneer kan de verhuizing worden gepland?
Dit ligt aan de planning en aan uw wensen en eisen. Uiteraard is het altijd mogelijk om een spoedverhuizing te doen. Contacteer ons als u hier meer vragen over heeft. Wel kunnen wij u verzekeren dat het op korte termijn kan en dat wij geen lange wachttijden hebben.
Hoe snel kan ik een offerte krijgen?
In de meeste gevallen binnen 3 uur.
Wat zit er inbegrepen bij de student verhuis service?
Dat ligt aan de eisen en wensen van onze klant. Dat kan allemaal met het verhuisbedrijf besproken worden en die geeft de klant dan een offerte. U kunt ook direct een offerte aanvragen online. Snelle verhuisservice kan een essentiële rol spelen bij studenten. Je moet misschien snel verhuizen, omdat het nieuwe studiejaar of semester begint. Wij streven er naar om tijdens jouw verhuizing alles voor je te regelen, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Wij zijn op alles voorbereid en doen ons uiterste best om het proces soepel en vlot te laten verlopen zodat je als student snel de rust terug hebt die je voor de voortgang van je studie nodig hebt.
Call Now Button