Verhuisbedrijf Amsterdam

Bent u van plan om van of naar Amsterdam te verhuizen?

Verhuisbedrijf Amsterdam

Wilt u dit voordelig en zonder zorgen doen? Schakel dan onze ervaren verhuizers in. Uw verhuizing is snel en efficiënt gedaan met de hulp van onze professionele verhuizers. Onze verhuizers zijn beschikbaar voor u en helpen u met alles. Denk maar aan inpakmateriaal, verhuizers, transport en deskundig advies. Met ons hoeft u niet meer om te kijken naar de verhuizing. Bespreek al uw voorkeuren en wensen met ons en wij zullen aan de hand van uw eisen te werk gaan. U kunt bij ons uitgaan van voordelige prijzen, professionaliteit en zorgvuldigheid. Als u meer wilt weten over onze diensten of ons wilt inschakelen, kunt u ons bellen.

We helpen u graag! Bel ons op 085-0653163

Onze verhuizers werken veilig, snel en tegen scherpe prijzen.

Verhuisbedrijf Amsterdam vrachtwagen

vinkParticulier & zakelijk
vinkSpoedverhuizingen
vinkTransportdiensten
vinkIn en uitpak service
vinkLosse sjouwhulp
vinkOntruimingen

Bel direct: 085-0653163

Verhuis snel en voordelig met dé verhuisbedrijf van Amsterdam

Ons team gebruikt nieuwe inpakmethodes die ervoor zorgen dat uw spullen veilig blijven. Dit zorgt ervoor dat u zelf geen zorgen meer hoeft te maken over het in- en uitpakken van uw spullen. Laat dat maar aan ons over! Wij hebben ook een sjouwteam en die doen al het sjouwwerk voor u. U hoeft dus niet zelf uw zware witgoed en ander zwaar meubilair te tillen. Onze verhuizers nemen dat werk graag voor u over. Ook kunnen onze verhuizers uw spullen uitpakken en de inrichting van uw nieuwe locatie verzorgen. Geef al uw wensen, eisen en voorkeuren door aan onze specialisten. Onze service is kwalitatief en onze tarieven zijn voordelig. Op het moment dat u in onze agenda staat, kunt u zorgeloos verhuizen. Woont u in Amsterdam of gaat u naar Amsterdam verhuizen? Wij helpen u dan graag verder met uw verhuizing!

Verder kunt u bij ons terecht voor

 • Bezorgservice
 • Zakelijke verhuizingen
 • Spoedverhuizingen
 • Verhuizingen voor ouderen
 • In- en uitpakservice
 • Sjouwhulp
 • Verhuizen zonder extra kosten

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 – 0653163

Onze verhuizers hebben jaren ervaring op zak en weten daardoor hoe ze de beste service aan onze klanten kunnen verlenen. Ons team is behulpzaam van aard en dit zult u tijdens de verhuizing zeker merken. Het is niet zomaar dat we bekend staan als dé verhuisbedrijf in de regio Amsterdam. Ook is onze transport herkenbaar en perfect voor elke gelegenheid. U kunt ook altijd gebruik maken van onze materialen. Denk maar aan alles soorten inpakmaterialen. Dankzij alles zal uw verhuizing vlot, voordelig en efficiënt zijn. Wilt u gebruik maken van onze excellente verhuisservice? Twijfel dan niet en schakel ons nu in. Op ons kunt u rekenen.

All-in verhuizen in regio Amsterdam

Als verhuisbedrijf regelen we van alles voor u. U kunt ook bij ons terecht voor transport en verhuisliften. We hebben alle benodigdheden die u maar kunt bedenken. Denk maar aan verhuisdekens, verpakkingsmaterialen en verschillende formaten touw. Verder kunt u ook op ons rekenen voor alle soorten gereedschap voor bijvoorbeeld het loskoppelen van uw keukenapparatuur en witgoed. Met onze steekwagens, verhuisdekens en zelfs een bench voor uw huisdieren, zijn we toegerust voor elke soort verhuizing. Hierdoor zijn we dan ook in staat om praktisch iedere verhuizing all-in uit te voeren. U hoeft dus meestal geen andere bedrijven in te schakelen. Voor ons verhuisbedrijf is hulpvaardigheid vanzelfsprekend.

Verhuisbedrijf Amsterdam
vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

De expert in verhuizen in Amsterdam

Omdat onze verhuizers jaren ervaring hebben met in- en uitpakken, vervoeren van inboedels, meubels en apparatuur, zijn ze in staat om elke verhuizing snel, professioneel en deskundig te verzorgen. Elke verhuizing wordt door ons goed voorbereid van te voren. Onze experts zullen u altijd eerst spreken en als mogelijk u op locatie bezoeken. Samen met u worden daar al uw eisen, wensen voorkeuren besproken. Met dank aan jaren ervaring, hebben onze verhuizers een expert perspectief. Daardoor kunnen zij elke verhuizing vlekkeloos laten verlopen. Op aanvraag krijgt u een offerte en een adequate inschatting. Een offerte is nodig, omdat wij onverwachte verrassingen willen voorkomen. Kijkt op op tegen de verhuizing? Een verhuizing valt altijd mee met de hulp van onze ervaren verhuizers.

Snel en zorgeloos verhuizen

In Amsterdam en omgeving zijn wij bekend door onze lage tarieven en hoge kwaliteit. Het is geen wonder, want veel Amsterdammers maken gebruik van onze verhuisservice. Het doet ons goed dat zij onze service waarderen. U kunt ons ook inschakelen voor spoed verhuizingen, internationale verhuizingen en ontruimingen. Als u lage verhuistarieven waardeert en snelle en systematische verhuismethode wilt, bent u aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder.

Onze vriendelijke en ervaren verhuizers staan voor u klaar. Op hen kunt u rekenen! Wilt u een persoonlijke offerte of wilt u meteen een afspraak inplannen? U kunt ons bellen op 085-0653163. Verhuizen is ons vak en we nemen u alle taken uit handen, betaalbaar en snel.

Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
Verzekerd en Vertrouwd
Scherpe offerte binnen 3 uur
Deskundig en eerlijk advies
Professionele en Efficiënte werkwijze

Offerte verhuisbedrijf Amsterdam

Wilt u ons van Verhuisbedrijf Drechtsteden inschakelen voor uw verhuizing binnen of naar Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Deze offerte is op maat gemaakt. U kunt ons bereiken op 085-0653163. Wij zijn elke dag, dus ook in het weekend, telefonisch bereikbaar tussen 8:00 en 22:00 uur. Wilt u graag meer informatie en advies over onze werkwijze en/of service ontvangen? Vul dan het berichtenformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk. U kunt op ons rekenen.

Verhuisbedrijf Amsterdam kan tegen lage tarieven uw verhuizing uitvoeren. Wij houden ons bezig met lage tarieven voor onze klanten. Met dank aan onze lage tarieven zijn wij als verhuisbedrijf gegroeid. Ook heeft mond-tot-mond reclame geholpen bij onze groei.

Betrouwbaar verhuisbedrijf in Amsterdam

Als u een verhuisbedrijf wilt die tarieven heeft die eerlijk bepaald zijn en betrouwbaar is, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verhuizers zijn eerlijk, enthousiast, gemotiveerd en vriendelijk. Uw verhuizing zal soepel en zorgeloos verlopen met onze verhuizers. We hebben veel ervaring opgedaan als de nummer 1 verhuizer in Amsterdam.

Hulp bij verhuizen in regio Amsterdam?

Bij Verhuisbedrijf Drechtsteden zal u verhuizing all-in verzorgd worden. We leveren kwaliteit boven kwantiteit en mede dankzij de zeer concurrerende prijs die we hanteren kunnen we u beloven dat uw verhuizing van of naar Amsterdam betaalbaar zijn.

Professioneel team

Wij vinden het belangrijk om professioneel te zijn. Onze verhuizers worden daarop ook aangenomen. We maken ook alleen maar gebruik van professioneel verhuismateriaal. Hoe de klanten ons zien, is ook super belangrijk. Dat zie je dan ook terug in onze reviews.

Passie in verhuizen

Onze verhuizers zijn sterk en hebben een passie in verhuizen. De meeste doen dit al jaren en onze jonge verhuizers zijn al blij dat ze mogen mee helpen. U kunt er zo zeker van zijn dat uw bezittingen 100% veilig worden verhuisd. Onze medewerkers worden verteld dat zij efficiënt moeten omgaan met de beschikbare tijd. Zo zijn de verhuizers minder lang bezig wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten voor de klant.

Zo hebben we als verhuisbedrijf Amsterdam lage tarieven, flexibele medewerkers en worden uw bezittingen efficiënt en zorgvuldig verhuisd.

Verhuisliften en apparatuur beschikbaar voor uw verhuizing

Als u in Amsterdam wilt verhuizing, komen er vaak veel trappen bij kijken. Grote meubels en witgoed kun je moeilijk via de trap vervoeren. In zo een geval is een verhuislift uw reddingsmiddel. Wij hebben verhuisliften beschikbaar. Dit kan u helpen om uw verhuizing een heel stuk makkelijker te maken en natuurlijk zonder schade.

Wij werken Landelijk

Verhuisbedrijf door heel Nederland

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 - 0653163

Daarom kiest u voor ons

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf?
Een verhuizing is een zware klus en kost veel moeite en energie. De hulp van een verhuisbedrijf maakt het verhuizen een stuk makkelijker. Het doet ons goed om u te helpen bij het in- en uitpakken. We kunnen u helpen met van alles. Denk maar aan het verzorgen van een verhuislift, transport en het opleverklaar maken van uw vorige woning. Met een verhuisbedrijf verhuist u snel en makkelijk. Verhuizen doet u bij ons tegen de laagste prijzen. Uw rug zou u dankbaar zijn om niet alles zelf te tillen. Laat alle witgoed en zware meubels maar aan ons over! Verder kunt u ook uitgaan van ervaren, professionele verhuizers die dagelijks verhuizingen verzorgen in Amsterdam en omgeving. Onze verhuizers zijn professioneel, vakkundig en werken snel. Maakt u zich maar geen zorgen over uw verhuizing.
Hoe bereken ik de kosten voor een verhuisbedrijf?
Een verhuizing verschilt enorm per geval. Het ligt namelijk aan verschillende factoren. De kosten worden aan de hand van uw eisen en wensen. Het is immers maatwerk. Gebruikt u een verhuislift en/of verhuiswagen. Woont u in een gezinswoning of flat? Is er een lift aanwezig in uw flat? Gaat u gebruik maken van onze materialen? Hoeveel manuren etc. Het ligt dus aan uw wensen en eisen. U kunt altijd een offerte aanvragen om een beeld te krijgen van de kosten voor een verhuisbedrijf. U kunt ons ook altijd bellen voor meer info of vragen.
Welke voordelen heeft een verhuisbedrijf?
Wij kunnen uw verhuizing een stuk leuker maken dan het normaal gesproken is. Als verhuisbedrijf hebben wij jaren ervaring en weten precies wat er gedaan moet worden. Daarnaast kunt u lekker achterover leunen en hoeft u geen hand uit te steken. Wij regelen alles van transport tot verhuislift voor u. U noemt het en wij regelen het! Daarnaast is het geen slechte zaak voor uw rug en fysieke gezondheid.
Wat kost een verhuizer per uur?
Bij een minimum van 3 uur is het €24 per p/uur.
Kan ik ook gebruik maken van een verhuislift?
Op aanvraag verzorgen wij ook verhuisliften.
Wat moet ik regelen na de verhuizing?

We hebben voor uw gemak een checklist samengesteld:

 • Zorg ervoor dat u nieuwe contracten afsluit voor uw water, licht, gas, televisie, telefoon en internet
 • Zorg ervoor dat al uw verzekeringen op orde zijn
 • Fiscale zaken regelen
 • Geef uw nieuwe adres door aan verschillende instanties
 • Schrijf u in bij uw nieuwe gemeente
 • Schrijf u in bij een nieuwe dokter en tandarts
Wat kost een studenten verhuis service?
Dit hangt af van de situatie en andere factoren. Denk maar aan het huren van een verhuislift, manuren etc. Vraag een offerte als u een duidelijk beeld wilt hebben van de kosten voor een verhuizing.
Wanneer kan de verhuizing worden gepland?
Dit ligt aan de planning en aan uw wensen en eisen. Uiteraard is het altijd mogelijk om een spoedverhuizing te doen. Contacteer ons als u hier meer vragen over heeft. Wel kunnen wij u verzekeren dat het op korte termijn kan en dat wij geen lange wachttijden hebben.
Hoe snel kan ik een offerte krijgen?
Meestal krijgt u binnen 3 uur een offerte binnen van ons.
Wat zit er inbegrepen bij de student verhuis service?
Wij kunnen alles wat u maar kan bedenken omtrent een verhuizing voor u regelen. Het ligt dus aan wat u wilt. Bel ons voor de mogelijkheden of vul de offerte in.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Call Now Button