Tarieven

Onze goedkope verhuizers verzorgen uw verhuizing tot in de details. Snel en zorgvuldig!

Vraag direct een gratis offerte aan!

Goedkope verhuisbedrijf tarieven!

Verhuisbedrijf inschakelen zonder zorgen? Verhuisbedrijf Drechtsteden verzorgt uw verhuizing tot in de details met goedkope verhuizers. Zoek vandaag nog contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de meest voordelige optie. Kwaliteit staat bij ons voor op. Dat betekent dat wij zorgen voor betrouwbare verhuizers die van aanpakken weten. Met een vriendelijke en behulpzame service helpen wij u graag met de verhuizing. Particulier, zakelijk of seniorenverhuizing. Doordat wij werken met flexibele verhuizers zijn wij in staat de prijs zo laag te houden. Daarom hebben wij onze budget verhuis service.

tarieven verhuisbedrijf
Verhuizer: €29 p/uur (minimum van 3 uur)

Ons personeelsbestand bestaat uitsluitend uit gemotiveerde en fysiek sterke krachten. Omdat onze verhuizers op oproepbasis werken, kunnen we tegen scherpe  tarieven werken. Wij werken hierdoor met goedkope verhuizers. Ons personeel verzorgt uw verhuizing tot in de details en dat gebeurd vakkundig. Onze verhuizers zijn goed ingelicht over de wettelijke bepalingen omtrent de verhuisvoorwaarden en ze zijn verantwoordelijk voor een  schadevrije en voorspoedige verhuizing. Voor een goedkope verhuizing zit u bij ons goed.

tarieven
Verhuiswagen

Halve dag € 95 (maximaal 4 uur)
Hele dag € 125
Weekend € 145

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 22 m³ en beschikken over een laadklep. Ze zijn uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn om uw inboedel vakkundig en schadevrij te verhuizen. De verhuismaterialen, rolmateriaal, steekwagen, verhuisdekens, spanmateriaal en gereedschap zijn inbegrepen. Goedkoop verhuizen doet u bij ons!

tarieven verhuis service
Inpakservice: €29 p/uur (minimum van 3 uur)

Heeft u wat extra hulp nodig bij het inpakken? Dan kunt u gebruik maken van onze inpakservice.

Onze goedkope verhuizers pakken uw spullen snel en zorgvuldig voor u in. Zodat u goedkoop kunt verhuizen.

tarieven verhuislift
Verhuislift huren

U kunt bij verhuisbedrijf Drechtsteden ook terecht voor het inschakelen van een verhuislift. Dit is uiterst handig voor als u grote spullen niet via de trap, maar door het raam dient te verhuizen. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers om goedkoop een verhuislift te huren.

Vrijblijvende offerte

U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Klik op de onderstaande knop ‘Offerte aanvragen’ om te vragen naar onze mogelijkheden. Wilt u gelieve eerst met ons bellen? Onze collega’s staan u graag te woord op het telefoonnummer 085-0653163. Wij zijn elke dag, van maandag tot zondag, telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 22:00 uur.

Call Now Button