Ontruiming

De ontruiming voeren we correct en snel uit, waarbij we vooraf duidelijke afspraken maken over de inboedel.

Ontruiming

Naast verhuizen helpen wij u graag met het ontruimen of bezemschoon opleveren van uw woning. Ons verhuisbedrijf is namelijk gespecialiseerd in alle soorten ontruimingen. Zowel kleine particuliere als grote zakelijke ontruimingen zijn voor onze verhuizers geen enkel probleem. Vooraf bespreken wij met u wat de wensen zijn en helpen wij u met de kennis die wij zelf in huis hebben. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld uw inboedel op te laten kopen of te schenken aan een kringloopwinkel.

Woningontruiming Dordrecht na overlijden

Het overlijden van een dierbare is pijnlijk en ingrijpend. Uw hoofd staat dan niet naar het ontruimen van de woning. Wij helpen u in deze moeilijke periode met een inboedelontruiming na overlijden, waarbij respect en professionaliteit centraal staan. Wij ontnemen u deze zorgen zodat u de tijd en aandacht hier op kunt richten.

Ontruiming

Vast aanspreekpunt

Bij het ontruimen van een woning na overlijden heeft u altijd een vast aanspreekpunt, die van de situatie op de hoogte is. U hoeft uw verhaal dus nooit opnieuw te doen. Zo zorgen wij voor de service die u van ons mag verwachten.

De ontruiming voeren we correct en snel uit, waarbij we vooraf duidelijke afspraken maken over de inboedel. U bepaalt waar we het opslaan, wat we afvoeren en welke spullen we eventueel naar een kringloopwinkel brengen. We zoeken altijd de beste oplossing, ongeacht de situatie. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen.

Verhuizingen

Naast de ontruiming kunt u bij ons ook terecht voor alle soorten verhuizingen. Van een seniorenverhuizing tot spoed. Verhuisbedrijf Drechtsteden zorgt voor verhuizingen in Dordrecht, Den Haag, Rotterdam en omgeving.

Wij werken Landelijk

nederland-map-blauw-uitgelijnd

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 - 0653163

Daarom kiest u voor ons

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

Je naam *

Je e-mail *

Onderwerp *

Je bericht *

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy policy.

Vraag direct een gratis offerte aan!
Ontruiming
4.5 (90%) 12 votes