Bezorgservice

Bekijk hier meer informatie over onze bezorgservice.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Wij bezorgen alles!

Naast verhuizingen hebben wij ook een eigen bezorgservice. Voor bedrijven en particulieren vervoeren wij goederen door Nederland en België. Wij vervoeren keukens, pakketten, pallets, meubelen, winkel of internet aankopen. Door uw zending te combineren met de routes die wij rijden door heel Nederland en België kunnen wij uw transport uit handen nemen voor een gunstig tarief. Heeft u een vraag? Neem contact op.

Bezorging tot 1000 kilo

Wij kunnen uw zendingen tot 1000 kilo vervoeren. Als u een aankoop doet bij een veilingsite dan kunnen wij deze ook voor u demonteren (wat in sommige gevallen nodig is), vervoeren en weer monteren als dit nodig is. Wij bieden u een efficiënte en betaalbare oplossing om u goederen te laten bezorgen. Ook in het weekend en op feestdagen kunnen wij u van dienst zijn.

Ook voor complete verhuizingen

Naast de bezorgservice kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een complete verhuizing. Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met een spoedverhuizing, seniorenverhuizing of goedkope verhuizers dan zit u bij ons ook goed. Wij staan voor u klaar bij alles wat met verhuizen te maken heeft.

Wij werken Landelijk

Verhuisbedrijf door heel Nederland

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 - 0653163

Daarom kiest u voor ons

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call Now Button