Diensten

Snel en goedkoop verhuizen in de Drechtsteden? Kies voor verhuisbedrijf Drechtsteden.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Ontruiming woning

Ontruiming

Naast goedkoop verhuizen helpen wij u graag met het ontruimen of bezemschoon opleveren van uw woning. Ons verhuisbedrijf is namelijk gespecialiseerd in alle soorten ontruimingen. Of het kleine particulieren ontruimingen, of juist grote zakelijke ontruimingen. Wij voorzien u hierin graag van hulp.

Sjouwhulp

Sjouwhulp

U besluit zelf een busje te huren om uw verhuizing uit te voeren, want u heeft niet een heel verhuisbedrijf nodig? Maar u kunt wel wat hulp gebruiken met het vervoeren van uw zware meubelen en uw witgoed? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Onze goedkope verhuizers bieden u graag sjouwhulp en voorzien u van advies om efficiënt uw spullen te verhuizen.

Bezorgservice

Bezorgservice

Voor bedrijven en particulieren vervoeren wij goederen door Nederland en België. Wij vervoeren keukens, pakketten, pallets, meubelen, winkel of internet aankopen. Wij kunnen uw zendingen tot 1000 kilo vervoeren. Ook in het weekend en op feestdagen kunnen wij u van dienst zijn.

Soorten verhuizingen

Snel en goedkoop verhuizen in de Drechtsteden? Kies voor verhuisbedrijf Drechtsteden. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in verhuizingen, sjouwklussen en transporten. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn met klusjes binnenshuis. Zoals u van ons mag verwachten zijn al onze verhuizers professioneel opgeleid en communiceren wij helder in het Nederlands of Engels om uw verhuizing tot een goed eind te brengen.

Betrouwbaar verhuisbedrijf

Gaat u binnenkort verhuizen in Dordrecht, Den Haag, Rotterdam of daarbuiten en bent u opzoek naar een betrouwbaar en goedkoop verhuisbedrijf? Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten verhuizingen. Wij weten daardoor goed in te spelen op alle uitdagingen die wij tegenkomen. Verhuisbedrijf Drechtsteden staat altijd voor u klaar. Van een complete verhuizing tot aan een klus hulp. Het kan allemaal bij ons!

U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

  • Particuliere en zakelijke verhuizingen in de Drechtsteden en omgeving. (o.a. Dordrecht, Zwijndrecht, Roosendaal en Breda)
  • Spoedverhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Ontruimingen en bezemschoon opleveren van woonhuizen en kantoorpanden
  • Transportdiensten
  • In- en uitpak service
  • Losse sjouwhulp
  • Kluswerkzaamheden, zoals (de)monteren van meubels, laminaat leggen, boren, timmeren en schilderen
  • Extra verhuizers (al vanaf 24 euro per uur)

Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien u van het juiste advies zodat wij uw verhuizing tot een goed einde kunnen brengen.

 

Wij werken Landelijk

Verhuisbedrijf door heel Nederland

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 - 0653163

Daarom kiest u voor ons

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call Now Button