Checklist verhuizen

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen? En wilt u hierbij de beste service tegen de de laagste prijs?

Bij Verhuisbedrijf Drechtsteden bent u aan het juiste adres. Het zorgeloos verhuizen van uw bedrijfspand of woning is ons streven. Geen verhuisklus is te groot of te klein voor onze verhuizers van verhuisbedrijfdrechtsteden.nl Kunt u niet wachten met verhuizen en zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Neem dan meteen contact met ons op!

Checklist verhuizen

vinkParticulier & zakelijk
vinkSpoedverhuizingen
vinkTransportdiensten
vinkIn en uitpak service
vinkLosse sjouwhulp
vinkOntruimingen

Bel direct: 085-0653163

Verhuizing inplannen

Wat moet je eigenlijk allemaal voorbereiden voor een verhuizing en hoelang van tevoren moet je dit allemaal regelen? Als ervaren verhuizers geven wij hier graag antwoord op. Het belangrijkste is dat u minimaal twee maanden van tevoren aan de volgende dingen denkt. Moet u nog uw huishoudelijke hulp opzeggen of heeft u een nog een verhuislift nodig? Daarnaast kunt u denken aan het opnemen van verhuisverlof. Het is namelijk handig een vrije dag op te nemen, zodat u alles op een rijtje kunt zetten. Daarnaast moet u uw huurcontract schriftelijk opzeggen en automatische overschrijvingen stopzetten.

Plan minimaal twee maanden van tevoren in wat u niet mee wilt verhuizen en dus wilt verkopen. Denk hierbij aan je vloerbedekking of meubilair. Wanneer u dit alvorens hebt geregeld scheelt dat heel veel geld. Sterker nog je verdient erop. Voorbeelden van verkooppunten zijn, marktplaats, de gemeentewerf en kringloop.

Over geld gesproken. Het is handig om te informeren of u recht heeft op huursubsidie. Daarnaast is het praktisch gezien erg slim als u twee maanden van tevoren al begint met inpakken. Hierbij is het van belang om te weten dat u kunt inpakken met verschillende verhuisdozen. Zo heb je speciale garderobe verhuisdozen waarin u uw spullen netjes in kunt hangen. Dit maakt het ook makkelijk om te verhuizen en weer uit te pakken. Ook zijn er speciale verhuisdozen voor boeken of andere zware spullen.

Onze diensten:

Spoedverhuizing
Bezorgservice
Hulp met sjouwen en tillen
Zakelijke verhuizing
Bejaarden verhuizingen
Inpakservice en uitpakservice

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 – 0653163

Vergeet niet te bepalen of je van leveranciers wilt wisselen. Denk hierbij aan je energieleverancier, internet, gas, water en zelfs je televisieprovider. Als u niet wilt wisselen is dat natuurlijk ook geen probleem, maar het is wel handig om je adreswijziging aan ze door te geven.

Een tip is om een lijstje te maken met ontvangers van uw adreswijziging.
Nog een tip is om de afmeting van de lift van uw nieuwe woning of pand op te meten. Hiermee kan je tijdig bepalen of iets via het raam of via de lift naar binnen gesjouwd kan worden. Wanneer u uw spullen in een garagebox stalt is het handig om de huur van uw garagebox tijdig op te zeggen. Zo voorkom je te betalen voor een lege garagebox.

Wilt u nou weten wat er door u zelf verhuisd kan worden of wat u moet laten verhuizen en wilt u hier de voor- en nadelen van weten? Lees dan nu onze blog ‘Zelf verhuizen of laten doen?’ voor tips en nog meer informatie.

Erkend en Professioneel
Goedkoopste verhuisbedrijf Den Haag
Scherpe offerte binnen 3 uur.
Deskundig en eerlijk advies.
Verzekerd en Vertrouwd

Een goedkoop verhuisbedrijf vinden

Wilt u verhuizen en bent u opzoek naar een verhuisbedrijf die uw inboedel respecteert, zorgvuldig met uw spullen omgaat, zorgeloos alles regelt en als kers op de taart nog eens de goedkoopste is? Aarzel dan niet en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij bieden u de mogelijkheid om 7 dagen per week gebruik te maken van onze service en zijn daarbij de goedkoopste van Nederland! Daarnaast zijn al onze topfitte verhuizers opgeleid en dus vakkundig op het gebied van transport en verhuizen.

Verhuislift nodig?

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Heb ik een verhuislift nodig?

Heeft u een verhuislift nodig of wilt u weten of u een verhuislift nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Verhuisbedrijfdrechtsteden heeft namelijk niet alleen de vakspecialisten op het gebied van verhuizen aan boord, maar ook de specialisten op het gebied van verhuisliften.

Een verhuislift brengt alleen maar voordelen met zich mee. Zo kunt u veel kosten besparen en schade voorkomen. Verhuizen is nog nooit zo makkelijk geweest met onze lift specialisten. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn deskundig op het gebied van veiligheid en schade. Tevens worden de liften periodiek gecheckt op veiligheid en kwaliteit en voldoen ze aan de meest recente veiligheidseisen, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken of uw inboedel binnen komt of naar buiten kan. Ook hebben onze liften een bereik van maar liefst 30 meter. Hieronder kort op een rijtje waarom u een verhuislift nodig zal kunnen hebben.

  • Een verhuislift kan u heel veel tijd besparen, omdat het uw zware inboedel -witgoed, banken, kasten etc. – sneller boven of beneden krijgt. Dit zorgt er ook voor dat u minder energie of moeite hoeft te steken in het sjouwen van uw spullen
  • Een verhuislift zorgt voor minder problemen.
  • Een verhuislift verkleint de kans op schade
  • Een verhuislift is altijd goed voor de veiligheid. Voorbeeld: Een zware wasmachine of dergelijke een paar etages naar beneden tillen is immers erg gevaarlijk.

Tijd vrij maken voor de verhuizing

Als u aan het verhuizen bent is het altijd handig dat u zelf natuurlijk aanwezig bent. Zo kunnen de verhuizers makkelijker ontvangen worden en kunt u zelf meteen bepalen op welke plek u uw spullen wilt hebben.

Huurcontract opzeggen bij een huurwoning

Heeft u besloten om te verhuizen dan is het wijs om ruim van tevoren – minimaal 2 maanden- uw huurcontract van uw woning of pand op te zeggen. Bijna alle huurcontracten hebben namelijk een opzegtermijn. Het opzeggen van uw huurcontract kan vaak heel eenvoudig via internet. Grote kans dat er een online huuropzeggingsformulier op de website van uw verhuurder staat.

Adres wijzigen bij alle instanties

Tip van de dag: schrijf op een kladblokje alle instanties op die uw adreswijziging nodig hebben. Zo heeft u een overzicht en voorkomt u voor later heel veel onnodige problemen. Wij helpen u alvast op weg met het aanvullen van uw notitie met instanties.

Alle verzekeringen ( denk aan inboedelverzekering of autoverzekering)
Televisieprovider
Telefoonprovider
Energieleverancier
Internetprovider
Gasleverancier
Waterleverancier
Bank
Sportschool
Tandarts
Huisarts
Ziekenhuis
Verschillende abonnementen( denk aan tijdschriftabonnement, sportabonnement)

Stopzetten energieleverancier

Let op! Als u gaat verhuizen dan moet u zelf uw energiecontract tijdig opzeggen. Vaak geldt hier een opzegtermijn van maximaal 30 dagen. Weet je niet wie je huidige energieleverancier is? Kijk dan op je rekeningafschriften. Je kunt dan via de website het telefoonnummer of andere contactgegevens van je energieleverancier vinden. Houdt er ook rekening mee met wat voor contract je bij je huidige energieleverancier hebt. Bij een vast contract heb je een bepaalde looptijd en bij een flexibel contract kun je per direct opzeggen. Ook is het mogelijk om je huidige energieleverancier mee te nemen naar je nieuwe woning. Vraag aan je huidige energieleverancier of zij ook op je nieuwe adres kunnen leveren.

Verhuizing inplannen

vink Spoedverhuizingen
vink Verhuizingen voor ouderen
vink In- en uitpakservice
vink Sjouwhulp
vink Bezorgservice

Bel direct: 085-0653163

De dag voor de verhuizing

Nu de verhuisdag om de hoek komt kijken, kan het een ware uitdaging zijn om volledig gefocust te blijven. Hoewel je door een aantal veeleisende verhuis taken uitgeput moet zijn geraakt, moet je toch opletten en het bewegingsproces in goede banen leiden. Hoewel het beste zou zijn om de nacht voor de verhuizing goed te slapen, zijn de meeste mensen toch wakker. Je bent namelijk niet alleen uitgeput, maar je hebt ook voortdurend het gevoel dat je iets vergeet.

Dit is wat je de avond voor de verhuizing moet doen.
Je lichaam verlangt misschien naar een goede nachtrust, maar je geest is nog steeds wakker en probeert de recente gebeurtenissen te verwerken. Bovendien, als u net als andere mensen bent, zult u waarschijnlijk anticiperen op hoe uw nieuwe leven eruit zou zien als het stof eenmaal is neergedaald. Maar, voordat je er bent, is je grootste zorg zeker of de komende verhuisdag wel goed zal verlopen. U hebt waarschijnlijk al een paar verhalen gehoord over alle belangrijke aspecten van een succesvolle verhuizing. Maar er zijn er nog meer die wijzen op negatieve verhuis ervaringen en ongelukkige omstandigheden.

Een efficiënte verhuis strategie in combinatie met de hulp van betrouwbare verhuizers is typisch een recept voor een succesvolle verhuisdag. Er gebeuren echter wel ongelukken en sommige onvoorziene omstandigheden kunnen het verloop van de verhuizing beïnvloeden. Om die problemen op afstand te houden, neem je de laatste checklist door om er zeker van te zijn dat alles is geregeld voordat de verhuizers aankomen. Je wilt ze niet laten wachten terwijl je iets afmaakt wat je al had moeten doen.

Hoewel de last-minute spanning en de worst-case scenario’s door je hoofd lopen, probeer de drang te weerstaan om de avond voor de verhuizing op de paniekknop te drukken. Hopelijk zullen de volgende suggesties uw zorgen de avond voor de verhuizing verlichten.

Als het goed is heeft u alle belangrijke apparatuur en kleding al ingepakt. Het is belangrijk om al uw dozen te labelen zodat u weet wat er in welke doos zit. Normaal gesproken moet de overnachtings doos als laatste worden ingepakt, omdat deze de benodigdheden bevat die u onderweg en tijdens de eerste dag in uw nieuwe huis nodig kunt hebben. Zorg er dus voor dat u het volgende bij de hand houdt totdat u de koffer volledig hebt uitgepakt en in uw huis hebt geïnstalleerd:

Snacks
Drinken
Schone handdoeken
Dagelijkse kleding
Toiletartikelen
Huisdiervoer
Kleine elektronica zoals laptop, tablet, mobiele telefoon

Houd deze doos altijd bij de hand, want het zal de eerste zijn om uit te pakken zodra u uw nieuwe huis hebt bereikt. Hoewel de verhuisdag snel nadert, probeer toch je gezond verstand te bewaren en in een goed humeur te blijven!

Op de verhuisdag

Er zijn enkele taken die je op de verhuisdag zelf zeker moet regelen. Zo is het belangrijk om uiterlijk vijf dagen na uw verhuizing uw adreswijziging door te geven aan uw nieuwe gemeente. Ook als je binnen dezelfde gemeente woont is het belangrijk om zo snel mogelijk uw nieuwe adres door te geven.

Op de verhuisdag is het handig om je nieuwe naamplaatje op te hangen, zo zien de buren bijvoorbeeld ook dat de nieuwe bewoners zijn ingetrokken en is het ook handig voor de bezorgers. Breng daarnaast alle geleende spullen van mensen in uw oude omgeving terug, heel naar als uw overbuurman merkt dat u niet meer op uw oude adres woont terwijl u laatst een boor geleend heeft.

En tot slot is het belangrijk om eventuele verhuisschade bij uw verhuisbedrijf te melden. Hoe sneller u iets meldt hoe sneller dit voor u opgepakt kan worden!

Een verhuisbedrijf nodig die u hier compleet van kan ontzorgen? Schakel dan onze verhuis service in! Wij doen jaarlijks meer dan 250 verhuizingen en helpen ook u graag.

Wij werken Landelijk

Verhuisbedrijf door heel Nederland

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

085 - 0653163

Daarom kiest u voor ons

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Goedkoopste verhuisbedrijf van NL
vink Verzekerd & Vertrouwd

Bel direct: 085-0653163

Volg ons op Facebook

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Call Now Button